Home » Camera's

Bestel hier uw accessoires 

Canon EOS M100

€ 499,00

Canon EOS M100

€ 499,00

Canon EOS M100 systeemcamera Zwart + 15-45mm IS STM

De Canon EOS M100 systeemcamera is de ideale metgezel voor iedereen die een compact en lichtgewicht camera zoeken die ook nog eens zeer gemakkelijk te bedienen is. Met de ingebouwde wifi, NFC en bluetooth maakt deze 24.2 megapixel camera het eenvoudig om je foto's en video's bijna onmiddellijk te delen nadat je ze hebt gemaakt. Als je jouw fotografische vaardigheden wilt verbeteren, dan is de M100 een geweldige camera omdat deze beschikt over een Creative Assist-functie waarmee je bepaalde instellingen kunt doorlopen en zo kunt zien hoe deze de opnames beïnvloeden. Wanneer je gewoon al je activiteiten met vrienden wilt vastleggen, is er een zelfportret-modus beschikbaar waarbij gebruik wordt gemaakt van het 180 graden kantelbare 3 inch touchscreen.

Krachtig en snel

Als je een krachtige camera zoekt, dan zul je de prestaties van de M100 zeker op prijs stellen. De camera beschikt over een 24.2 megapixel APS-C CMOS-sensor en een razendsnelle DIGIC 7 processor die samen zorgen voor scherpe en kleurrijke beelden met een gevoeligheid die instelbaar is tot ISO 25.600. Profiteer van het Dual Pixel CMOS AF systeem voor een snelle en accurate scherpstelling tijdens zowel fotograferen als filmen. De snelheid van de camera is ook dik in orde met vier beelden per seconde met AF of tot 6.1 beelden per seconde met AF-vergrendeling. Naast foto's kunt je ook hoge kwaliteit full HD-video opnemen met 60fps.

 

Kenmerken van de Canon EOS M100

- Compact en lichtgewicht ontwerp, ideaal voor reisfotografie en vloggen
- 24.2 megapixel APS-C formaat CMOS-sensor en snelle DIGIC 7 processor
- 180 graden kantelbaar 3 inch touchscreen voor een intuïtieve bediening
- Ingebouwde wifi en NFC voor snel draadloos delen van foto's en video's
- Bluetooth link voor snel beeld delen tussen apparaten en afstandsbediening
- Creative Assist voor snel aanpassen en bekijken van realtime effecten
- Razendsnel scherpstellen met Dual Pixel CMOS
- Fotograferen in RAW en filmen in full HD-kwaliteit

 

De bijzonder handzame Canon PowerShot SX620 HS compact camera is voorzien van een 20.2 megapixel CMOS-sensor, 25x optische zoom met een 35mm-equivalent van 25-625mm, veel creatieve functies, wifi en een helder 3.0" LCD display. Dit zijn meer dan genoeg eigenschappen om de mooiste momenten in stijl vast te leggen! Bovendien maakt het daarbij niet uit of je onderwerp beweegt of niet. Fotografeer met 2.5 beelden per seconde in de hoogste resolutie of met 7.1 beelden per seconde op een kwaliteit van 5 megapixel totdat de geheugenkaart vol is.

Leg alles om u heen vast met de Canon SX620 HS

Dankzij 25x optische zoom beschik je over een bereik van 25 tot wel 625mm waarmee je alle belangrijke gebeurtenissen om je heen op foto of full HD-video kunt vereeuwigen. Maak groepsfoto's, landschapsfoto's, zelfportretten, zoom moeiteloos in op wilde dieren van ver weg of verken de onthullende wereld van macrofotografie door een opname te maken vanaf slechts één centimeter van jouw onderwerp! De automatische stand herkent de situatie waar je je in bevindt en bepaalt de juiste instellingen voor je zodat je volop kunt meegenieten van wat er gebeurt. En ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun je aangeven wat je wilt fotograferen! Bovendien zorgt de intelligente beeldstabilisatie van de PowerShot SX620 ervoor dat je foto's en video's prachtig scherp zijn, zelfs als je zonder statief in een lastige situatie, zoals de schemering, fotografeert of volledig bent ingezoomd.

Spelen met effecten en direct delen

Het is niet nodig om beelden op een computer te bewerken. Met Creative Shot kun je iets fotograferen met zes verschillende effecten en achteraf bepalen welke daarvan het mooiste is. Speel met superlevendige kleuren, het fisheye- of een miniatuureffect..., het kan allemaal! Ook is het een optie om creatieve filters los te laten op een opname zoals sepia of zwart-wit. De Canon SX620 HS compact camera is voorzien van wifi voor het direct kunnen delen van een mooie of grappige opname. Upload foto's direct naar social media, maak back-ups of breng ze over naar je smartphone of tablet. De gratis te downloaden Canon Camera Connect app geeft je de mogelijkheid om je smartapparaat als afstandsbediening voor je SX620 te gebruiken. Handig voor het maken van een groepsfoto waar je er zelf bij op wilt staan!

Kenmerken van de Canon PowerShot SX620 HS

- 25x optische zoom en 4x digitale zoom
- Slanke camera met een 20.2 megapixel sensor
- Heeft een 3.0" LCD display met duidelijke weergave
- Moeiteloos snel bewegende onderwerpen fotograferen
- De automatische stand bepaalt de beste instellingen
- Filmen en fotograferen met verschillende effecten
- Draadloze mogelijkheden dankzij wifi en NFC
 
Inclusief 8GB sd kaart en lensdoekje