Home » Camera's

Bestel hier uw accessoires 

Sale!

Sony ILCE5100 16-50 Kit Black

€ 529,00 € 469,00

Sony ILCE5100 16-50 Kit Black

€ 529,00 € 469,00

De Sony A5100 ICL staat garant voor een ongelofelijke beeldkwaliteit in een handzaam formaat. Met een 24.3 megapixel APS-C formaat sensor en de krachtige BIONZ X beeldprocessor als basis biedt Sony u met de A5100 een camera die u moeiteloos overal mee naartoe kunt nemen. Want hij is niet alleen compact en superlicht; hij kan ook elke onverwachte opnamesituatie aan!

Altijd en overal opnames maken met de Sony A5100

Met de Sony A5100 ICL systeemcamera beschikt u over een hybride scherpstelsysteem dat gebaseerd is op 179 scherpstelpunten. De automatische scherpstelling is indrukwekkend snel. Maar hoe snel het onderwerp ook beweegt; door het display aan te raken met uw vinger stelt u scherp op uw onderwerp en legt u het moment direct vast. Combineer de scherpstelmogelijkheden met de hoge ISO-gevoeligheid tot ISO 25600 en een uitstekende ruisonderdrukking en u weet het zeker..., keer op keer heeft u een prachtig eindresultaat. Zo kunt u moeiteloos foto's maken in een kamer met weinig licht of buiten in de schemering zonder dat de ingebouwde flitser nodig is.

De A5100 heeft een compact en slim ontwerp

Het 180° kantelbare 3.0" TFT display dient als zoeker en biedt u een tal van nieuwe perspectieven. Maak eenvoudig foto's boven een publiek uit, maak gedetailleerde opnames vanaf de grond zonder languit te hoeven gaan liggen of maak een selfie door het scherm omhoog te klappen. Naast het gewicht van slechts 224 gram wordt de handzaamheid gewaarborgd door een ontwerp met een minimum aantal knoppen aan de achterkant en op de bovenkant. De knoppen zijn enkel geplaatst aan de rechterkant van het display zodat u de Sony A5100 systeemcamera gemakkelijk met één hand kunt bedienen; zelfs als u vanuit een originele hoek foto's of filmopnames aan het maken bent. Een full HD video-opname starten kan bovendien al met één druk op de knop.

Eenvoudige bediening

Door het slimme ontwerp en het eenvoudige menu is de A5100 ICL van Sony zeer gebruiksvriendelijk. De automatische stand herkent wat u wilt vastleggen en bepaalt in een oogwenk beste instellingen voor dat moment. Naast de automatische stand is het mogelijk om diafragma en sluitertijden zelf aan te passen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat u de eindresultaten direct kunt delen door de toevoeging van wifi-mogelijkheden via NFC. En dankzij de PlayMemories Camera App zijn er vele extra opties mogelijk vanaf mobiele apparaten zoals het op afstand bedienen van de camera!

Kenmerken van de Sony A5100

- 23.4 megapixel APS-C formaat sensor

- Supersnelle automatische 179-punts scherpstelling

- Fotografeer in RAW en maak video's in full HD kwaliteit
- ISO 25600 en een goede ruisonderdrukking

- Draadloze mogelijkheden met wifi via NFC
- Gebruiksvriendelijk en intuïtief te bedienen

 

De bijzonder handzame Canon PowerShot SX620 HS compact camera is voorzien van een 20.2 megapixel CMOS-sensor, 25x optische zoom met een 35mm-equivalent van 25-625mm, veel creatieve functies, wifi en een helder 3.0" LCD display. Dit zijn meer dan genoeg eigenschappen om de mooiste momenten in stijl vast te leggen! Bovendien maakt het daarbij niet uit of je onderwerp beweegt of niet. Fotografeer met 2.5 beelden per seconde in de hoogste resolutie of met 7.1 beelden per seconde op een kwaliteit van 5 megapixel totdat de geheugenkaart vol is.

Leg alles om u heen vast met de Canon SX620 HS

Dankzij 25x optische zoom beschik je over een bereik van 25 tot wel 625mm waarmee je alle belangrijke gebeurtenissen om je heen op foto of full HD-video kunt vereeuwigen. Maak groepsfoto's, landschapsfoto's, zelfportretten, zoom moeiteloos in op wilde dieren van ver weg of verken de onthullende wereld van macrofotografie door een opname te maken vanaf slechts één centimeter van jouw onderwerp! De automatische stand herkent de situatie waar je je in bevindt en bepaalt de juiste instellingen voor je zodat je volop kunt meegenieten van wat er gebeurt. En ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun je aangeven wat je wilt fotograferen! Bovendien zorgt de intelligente beeldstabilisatie van de PowerShot SX620 ervoor dat je foto's en video's prachtig scherp zijn, zelfs als je zonder statief in een lastige situatie, zoals de schemering, fotografeert of volledig bent ingezoomd.

Spelen met effecten en direct delen

Het is niet nodig om beelden op een computer te bewerken. Met Creative Shot kun je iets fotograferen met zes verschillende effecten en achteraf bepalen welke daarvan het mooiste is. Speel met superlevendige kleuren, het fisheye- of een miniatuureffect..., het kan allemaal! Ook is het een optie om creatieve filters los te laten op een opname zoals sepia of zwart-wit. De Canon SX620 HS compact camera is voorzien van wifi voor het direct kunnen delen van een mooie of grappige opname. Upload foto's direct naar social media, maak back-ups of breng ze over naar je smartphone of tablet. De gratis te downloaden Canon Camera Connect app geeft je de mogelijkheid om je smartapparaat als afstandsbediening voor je SX620 te gebruiken. Handig voor het maken van een groepsfoto waar je er zelf bij op wilt staan!

Kenmerken van de Canon PowerShot SX620 HS

- 25x optische zoom en 4x digitale zoom
- Slanke camera met een 20.2 megapixel sensor
- Heeft een 3.0" LCD display met duidelijke weergave
- Moeiteloos snel bewegende onderwerpen fotograferen
- De automatische stand bepaalt de beste instellingen
- Filmen en fotograferen met verschillende effecten
- Draadloze mogelijkheden dankzij wifi en NFC
 
Inclusief 8GB sd kaart en lensdoekje

De Canon PowerShot SX730 HS compact camera is de opvolger van de SX720. Nieuw is het LCD-scherm dat 180 graden kan kantelen zodat je eenvoudig selfies kunt maken of kunt vloggen. De SX730 HS is uitgerust met Zoom Framing Assist, dat je helpt het onderwerp terug te vinden als je bent ingezoomd. Als je bijvoorbeeld inzoomt op een vogel of vliegtuig, wil je die nog wel eens uit het oog verliezen. Met een druk op de Zoom Framing Assist knop zoomt het beeld uit waardoor je jouw onderwerp weer kunt lokaliseren. Vervolgens laat je de knop los om direct weer in te zoomen naar je onderwerp! Met de 40x optische zoom haal je onderwerpen in de verte dicht naar je toe. Een functie die in vele situaties van pas komt! Dankzij beeldstabilisatie zijn de foto's en video's die je maakt nog steeds haarscherp. Met deze speciale travel-kit beschik je tevens over een handige reistas en een Gorillapod.

Compacte metgezel

De SX730 HS is net iets groter van formaat en 30 gram zwaarder dan zijn voorganger, maar is nog steeds compact en licht: een ideale camera die je eenvoudig in je zak of jas kwijt kunt, zonder een grote cameratas mee te sjouwen. De compact camera is uitgerust met een ergonomische greep en heeft aan de voorkant een antislip-strook zodat het toestel niet zomaar uit je handen glipt als je snel die mooie plaat wilt maken.

Maak de perfecte selfie!

Dankzij het kantelbare LCD-scherm kun je eenvoudig goede selfies maken. In de zelfportret-modus maak je het resultaat nog beter. Deze modus kan automatisch worden ingeschakeld zodra je het scherm naar voren klapt. Bij het foto's maken kun je instellingen veranderen zoals de huidtinten, onscherpe achtergrond en helderheid. Met de zelfontspanner heb je genoeg tijd om de juiste lach tevoorschijn te toveren of een vriend of vriendin in beeld te krijgen

Nagenieten met Story Highlights

Om je nog meer te kunnen laten genieten van je foto's, kun je de Story Highlights-modus gebruiken. Met een druk op de knop creëert de camera zelf een diavoorstelling van zo'n drie minuten van de beschikbare afbeeldingen en speelt deze af met diverse effecten en een van de drie standaard achtergrondmuziekjes. Je kunt zelf ook een diavoorstelling samenstellen en een van de drie liedjes kiezen. Elke Story Highlights-abum kun je opslaan en delen.

Deel je foto's en video's via je smartphone

Op eenvoudige wijze kun jij je opnames delen met je vrienden en familie. Door de camera via wifi en NFC te verbinden met de Canon Camera Connect app op je smartphone of tablet laat je jouw werk vrijwel direct zien aan de rest van de wereld! Nieuw is de mogelijkheid om de SX730 HS via bluetooth te verbinden met een mobiel apparaat. Hiermee kun je de camera op afstand bedienen met je smartphone of tablet.

Kenmerken van de Canon PowerShot SX730 HS compact camera Zwart

- Compacte camera met maar liefst 40x optische zoom
- Full HD video-opnames met 60 frames per seconde
- LCD-scherm 180 graden kantelbaar
- Met Zoom Framing Assist
- Voorzien van Smooth Skin Mode
- Uitgerust met Story Highlights
- Deel gemakkelijk foto's en video's via wifi en NFC